ela - ο νέος πολυχρηστικός επιταχυνσιογράφος της GeoSIG!

Δημοσιεύτηκε στις 25/08/2023 στην κατηγορία: Όργανα μετρήσεων & in situ δοκιμών

Ela_article

Βασισμένος στην τεχνογνωσία της σειράς καταγραφικών GMS, ο νέος επιταχυνσιογράφος ela είναι η ιδανική και πλεόν προσιτή λύση της GeoSIG για πλήθος εφαρμογών, όπως η Δυναμική Παρακολούθηση Κατασκευών (Structural Health Monitoring - SHM).

Διαθέτει ενσωματωμένο τριαξονικό αισθητήρα MEMS και έχει δυναμική απόκριση >80dB. Με επιλογές όπως Power over Ethernet (PoE) και WiFi connectivity ο νέος επιταχυνσιογράφος ela ενδείκνυται τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική εγκατάσταση. Για τις αναλυτικές προδιαγραφές του οργάνου μπορείτε να κατεβάσετε το τεχνικό του φυλλάδιο.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Νέος κατάλογος προϊόντων Sisgeo

Δημοσιεύτηκε στις 19/06/2019 στην κατηγορία: Όργανα μετρήσεων & in situ δοκιμών

Sisgeo_2019

Ο νέος κατάλογος των γεωτεχνικών οργάνων της εταιρείας Sisgeo Srl είναι τώρα διαθέσιμος!

Η HUGGENBERGER μέλος του ομίλου SISGEO!

Δημοσιεύτηκε στις 26/09/2018 στην κατηγορία: Όργανα μετρήσεων & in situ δοκιμών

Sisgeo_announce_the_acquisition_of_huggenberger_73f1a2a76fb0dfd35d5e4b080490fa64

Ο παλαιότερος προμηθευτής μας, η εταιρεία Sisgeo Srl, ανακοίνωσε την απόκτηση της ελβετικής εταιρείας HUGGENBERGER AG, η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 100 χρόνια στην κατασκευή οργάνων μέτρησης υψηλής ακρίβειας, με εξειδίκευση στην κατασκευή και εγκατάσταση εκκρεμών σε φράγματα ανά τον κόσμο.

James Fisher Testing Services (JFTS), το νέο όνομα της Testcosult

Δημοσιεύτηκε στις 05/06/2017 στην κατηγορία: Όργανα μετρήσεων & in situ δοκιμών

Jftesting-services_article

Η εταιρεία Testconsult Ltd, κατασκευαστής εξοπλισμού μη καταστροφικών ελέγχου, συγχωνεύτηκε με την αδερφή εταιρεία Strainstall, και δραστηριοποιείται πλέον με το εμπορικό όνομα James Fisher Testing Services (JFTS), συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία και των δύο σε θέματα θεμελιώσεων και δοκιμών.

Καταγραφικές μονάδες OMNIAlog

Δημοσιεύτηκε στις 10/12/2015 στην κατηγορία: Όργανα μετρήσεων & in situ δοκιμών

04
 • 04
 • 03
 • 05
 • 06
 • 01
 • 02

Η νέα γενιά των αυτόματων καταγραφικών μονάδων OMNIAlog της Sisgeo Srl είναι πραγματικότητα! Ευέλικτα, οικονομικά, υποστηρίζουν τόσο αναλογικά, όσο και ψηφιακά γεωτεχνικά όργανα, ενώ ο χειρισμός τους γίνεται από οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης.

Οι δεκάδες ήδη εφαρμογές του ΟΜΝΙΑ ανά την Ελλάδα συμπεριλαμβάνουν έργα, όπως την επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, το Νέο Λιμένα Πάτρας, το Φράγμα Βαλσαμιώτη Χανίων, τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις στην Χαλκιδική, τον εξοπλισμό δοκιμής εξόλκευσης του εργαστηρίου Γεωτεχνικής του Ε.Μ.Π. και άλλα.

Κατεβάστε το τεχνικό φυλλάδιο του με τα χαρακτηριστικά του OMNIAlog, καθώς και το φυλλάδιο των ολοκληρωμένων συστημάτων αυτόματης καταγραφής ΟΜΝΙΑ, ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια, αλλά και εγκατάσταση & λειτουργία των μονάδων αυτών.

Σεισμική Δυναμική Παρακολούθηση Κατασκευών (Structural Health Monitoring - SHM)

Δημοσιεύτηκε στις 03/11/2015 στην κατηγορία: Όργανα μετρήσεων & in situ δοκιμών

Preveza_scheme

Ενημερωθείτε για τη Δυναμική Παρακολούθηση Κατασκευών (Structural Health Monitoring - SHM) της εταιρείας GeoSIG Ltd, μια καινοτόμο μέθοδο σεισμικής παρακολούθησης για την ασφάλεια, ακεραιότητα και καλή λειτουργία των κατασκευών πάσης φύσης, καθώς και για την εφαρμογή της στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Άκτιο-Πρέβεζα.

Συνεργασία SCAIME - ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΑ ΑΕ

Δημοσιεύτηκε στις 17/05/2013 στην κατηγορία: Όργανα μετρήσεων & in situ δοκιμών

Sensors

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της εταιρείας μας με το γαλλικό οίκο SCAIME στον τομέα των συστημάτων μέτρησης με οπτικές ίνες (fiber optic monitoring systems). Τα νέα μας προϊόντα, τα οποία μπορούμε πλέον να προμηθεύσουμε στους πελάτες μας, είναι:

 • Οπτικοί αισθητήρες θερμοκρασίας, παραμόρφωσης, μετακίνησης ή απόκλισης
 • Συστήματα μέτρησης και καταγραφής των μετρήσεων από οπτικούς αισθητήρες

Η χρήση οπτικών συστημάτων μέτρησης βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη εφαρμογή στη δυναμική παρακολούθηση κατασκευών, την παρακολούθηση ανεμογεννητριών των αιολικών πάρκων, καθώς και στη βιομηχανία.

Όπως και με τον υπόλοιπο εξοπλισμό μας, η προμήθεια των συστημάτων αυτών συνοδεύεται από υπηρεσίες μετά την πώληση (εγκατάσταση, εκπαίδευσης, συντήρηση) από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας και του κατασκευαστή.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Νέο αυτοματοποιημένο πρεσσιόμετρο Ménard "GeoPAC"

Δημοσιεύτηκε στις 22/06/2012 στην κατηγορία: Όργανα μετρήσεων & in situ δοκιμών

Geopac

Η νέα γενιά πρεσσιομέτρων Ménard κυκλοφόρησε από την SN Apageo. Το αυτοματοποιημένο πρεσσιόμετρο GeoPAC, σε συνδυασμό με το σύστημα καταγραφής GeoBOX και το λογισμικό επεξεργασίας GeoVISIOΝ-P, είναι πιο εύκολο στη χρήση, μειώνει το χρόνο των μετρήσεων και παρέχει ακόμα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.

Σεισμικά όργανα νέας γενιάς

Δημοσιεύτηκε στις 13/05/2012 στην κατηγορία: Όργανα μετρήσεων & in situ δοκιμών

Geosig20

Η εταιρεία GeoSIG Ltd γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της με την κυκλοφορία δύο νέων προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας:

 • τους αισθητήρες εξισορρόπησης δύναμης AC-7x, μοναξονικούς, διαξονικούς ή τριαξονικούς με δυναμικό εύρος 165dB και εύρος μέτρησης ±0.5 ως 4g
 • τη δεύτερη γενιά των καταγραφικών μονάδων GMSplus, 3 ή 6 καναλιών, ανάλυσης στα 24Bit, δειγματοληψίας ως 1.000SPS και αποσπώμενη μνήμη ως 128GB

Ντιλατόμετρο Marchetti: Πλήρης βιβλιογραφία & αρθρογραφία

Δημοσιεύτηκε στις 31/10/2011 στην κατηγορία: Όργανα μετρήσεων & in situ δοκιμών

Flat
 • Flat
 • Seismic
 • Parameters
 • Application
 • Drive
 • Elabs
 • Blade
 • Monitor
 • Open
 • Foto
 • Monitor2
 • Community

Επισκεφτείτε τη βιβλιογραφική ιστοσελίδα του καθ. Silvano Marchetti για μια πλήρη ενημέρωση για το ντιλατόμετρο Marchetti της εταιρείας Studio Prof. Marchetti Srl. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε: εγχειρίδια λειτουργίας για το επίπεδο και σεισμικό ντιλατόμετρο, παλαιότερα έως και πρόσφατα επιστημονικά άρθρα, συμμετοχές σε συνέδρια, παρουσιάσεις, φωτογραφικό υλικό από διάφορες εφαρμογές ανά τον κόσμο κλπ.